fbpx

Феєрія смаку. Від Львова до Карпат

Всі пам'ятки, перлинки та смаколики Львова та Карпат ми спробували поєднати в одному турі. Зустрічайте гастрономічний тур в Карпати!

Чим вас неодмінно пригостять в цьому "смачному" турі:

- традиційної галицької кухнею, львівським сирником і пампухом;
- українським салом під горілочку із солоним огірочком;
- найніжнішим фермерським козячим сиром;
- медом з трав'яними чаями;
- традиційними закарпатськими стравами - пасолею, баношем, паланчітюй;
- традиційними угорськими стравами - бограчем, гомбовцями, чулеком;
- свіжевиловленою фореллю;
- і, звичайно, закарпатськими і токайськими винами, сливовкою, паленкою, іншими різними настоянками і львівським пивом!

Львівська, закарпатська, угорська, польська національні кухні, традиції і культура цих народів - в унікальному гастрономічному турі від туроператора "Навігатор Україна"!

Розташування

Львів

Маршрут

Львів - Меденичі - Перечин - Берегово - Косино - Шипот - Пилипець - Синевир

Тривалість туру

5-7 днів

Розміщення

готелі у Карпатах та Львові

Транспорт

Поїзд

Тип туру

Груповий

Екскурсійна програма

Виїзд поїздом до Львова.

1 день Прибуття у Львів. Зустріч групи на вокзалі. Поселення в готель (відповідно до розрахункового часу).

Обід в ресторані з галицькою кухнею. І звичайно неодмінний львівський сирник на десерт.

Пішохідна екскурсія "Львів, Пиво і батяри ". Пориньте в незабутню львівську атмосферу веселощів і свят. Історія львівського пивоваріння, особливості процесу та численні види пива. Чому популяризували горілку і вино, але не пиво? Що варили єзуїти? Як любов до пива у Львові породила любов до жінки? Історії про знаменитих львівських гуляк і хуліганів - "батярів", скульптури п'ятьох львівських "батяриків" і Головного Бровара. Відвідання єдиного в Україні музею пивоваріння, в залах якого представлені цікаві археологічні знахідки, інструменти пивоварної справи, пивні бочки різних епох і т.д. Дегустація 2 сортів пива.
pivzozod1 pivzozod2

Можна відвідати перший в Україні музей сала. У супроводі аудіогіда ви познайомитеся з традиціями сала, з численними скульптурами з сала, у тому числі велике людське серце з цього продукту. Пам'ятник салу, а також безліч інших фото- та відео інсталяцій. Ну і звичайно, - дегустація 13 видів сала під горілочку з солоним огірком.

Uzor NU

2 день  Сніданок. Львів'яни починають свій день з чашки кави, а ми - з "кавової" екскурсії.

Пішохідна екскурсія "Львів з ароматом кави". Відкрийте своє серце і всі п'ять почуттів для кави! Вирушаємо назустріч емоціям у «Львівську шахту кави»! Легенди та історії про походження цього благородного напою, сорти кави, способи заварювання і кавові традиції. Пориньте у світ чуттєвості і насолоди, кожне Ваше почуття буде загострено! І звичайно ж, дегустація ароматної кави і ворожіння на кавовій гущі!

42453317 2224445080931059 5861647021982613504 н 41606159 2205058876203013 4993785885540483072 н

Відвідування Креденс-кафе, де працюють кращі бариста Львова і де вас навчать майстерності лате-арт.

- дегустація оригінальних львівських настоянок *. У компанії друзів ви дізнаєтеся секретні рецепти виробництва настоянок, а також зможете продегустувати ексклюзивні види: калганівка, вишнівка, хрінівка, медовуха, цитрусовка, грушовка, горіхівка.

Факультативна гастрономічна розважальна екскурсія «Від шпацеру до келішка» *.

Екскурсія по ресторанах мережі ФЕСТ і дегустація страв і алкогольних настоянок в трьох закладах: Музей-ресторація «Гасова лямпа» - найвищий (4 поверховий) львівський паб. Тут знають все про винахідників першої в світі гасової лампи. «Мазох-cafe» - віконце у світ, створений за мотивами творів "батька мазохізму" - письменника Леопольда фон Захер-Мазоха, львів'янина за походженням. «Криївка» - найпопулярнійший ресторан України. УПА та ОУН, історія антикомунізму, повстанський тир, медовуха та багато іншого. Готуйтеся до найгіршого! Крім того, під час екскурсії ми познайомимося з ще двома львівськими "родзинками": «Найдорожча ресторація Галичини» і «Дім легенд» - ресторан, де кожна кімната присвячена своїй львівській легенді.

Uzor NU

3 день Сніданок.

На вибір екскурсія:

- Поїздка на козячу ферму "Еліс", де україно-бельгійська сімейна пара вирощує понад 600 кіз і виробляє сир за сучасною французькою технологією. Під час екскурсії ви відвідаєте майстерню по виготовленню козячого сиру, прогуляєтеся разом зі стадом тварин, познайомитеся з іншими жителями ферми, а в завершенні продегустуєте ніжний традиційний фермерський сир кротті, твердий сир томет, сири фета, бюш, сігалон (з провансальськими травами) і ларді (шматочки козячого сиру в беконі), і все це можна запивати свіжим козячим молоком або вином. До речі, молоко взагалі не має запаху, тому що все залежить від умов утримання тварин!

06 kosia ferma pod lvovm 04 kosia ferma pod lvovm

- Екксурсія в Шампі-Ленд.

Борислав - колишня нафтова столиця Галичини, прославлена ​​в творах І.Франка. Сюди їдуть тисячі паломників до церкви св. Анни (1902р.), де зберігаються більше двох тисяч мощей різних святих, привезені сюди з усього світу. 
7 a0c2a640e1085a57e07c368bfe5151f0 XL

І також в Бориславі на Вас чекає нова локація! Не в музеї, не вуличками міста, а на підприємстві «Боровик», що впродовж 20 років займається вирощуванням та продажем печериць. Запрошуємо всіх побувати у грибному царстві, на власні очі побачити як “народжуються” та ростуть печериці в промислових об’ємах. А після оглядин у вас буде можливість продегустувати печериці в різному приготуванні та придбати додому свіжі шампіньйони.

Повернення до Львова. Вільний час.

Uzor NU

4 день Сніданок. Виселення з готелю, виїзд в Карпати.

По дорозі заїжджаємо в Меденичі на приватну пасіку "Медовий блюз". Ви одягнете захисний костюм пасічника і поринете у дивовижний світ бджіл: як вони живуть, розмножуються, воюють, зимують, одружуються, як і з чого виходять продукти бджільництва і т.д. На завершення дегустація різних сортів меду з трав'яними чаями в кімнаті, де за склом можна спостерігати повсякденне життя бджіл у вулику.

Обід в автентичному ресторані закарпатської кухні в Перечині. Як завжди в Україні, все починається з сала з солоними огірочками і капустою, а вже потім - традиційні закарпатські страви - пасоля, банош зі сметаною і шкварками, потім в рот стрибають кромплі, страпачки і гурка, на десерт - паланчіта з лекваром, а для хорошого травлення - сливовка від дядьки Михайла! З чого всі ці страви? Секрети заздалегідь не видаємо!

екскурсія пасікою 2697532 800x600 baza otdyha medovyj bljuz3

Переїзд в Берегівський район Закарпаття, поселення в угорських приватних садибах. Господарі за бажанням приготують вечерю з традиційних угорських страв: бограч, мадярські голубці, вино або паленка, гомбовці і т.д.

Uzor NU

5 день Сніданок. Екскурсія до Берегова - термальної та винної столиці Закарпаття. Можливо купання в термальному басейні (температура води - 32-36 С). Відвідування одного з найстаріших винних підвалів Закарпаття - "Старий підвал", знайомство з історією виноробства в Закарпатті, яке сягає корінням у часи Римської імперії.

beregovo001 beregovo002

Обід в угорському ресторані «Хонгулот еттурем». Вас чекає «чулек» - страва асорті, яка включає 5 видів м'яса, приготованих в спеціях в коліні, рис з овочами, картопля по-домашньому, овочі-гриль, величезна різноманітність соусів, домашні закарпатські та токай вина, 8 видів паленок.

Переїзд до Косино, Ще одне містечко на кордоні з Угорщиною, де вас знову чекають аквазадоволення - комплекс "Термальні води Косино": Термальний басейн, прісний басейн з аквабаром, водні атракціони, королівські сауни (7 видів),  фонтан-джакузі "Золотий фонтан здоров'я" з чотирма тематичними басейнами (чашка кави, пляшка вина, келих пива, кружка з паленкой), а також новинка комплексу - чудовий сучасний аквапарк.

kosino001 kosino002

Uzor NU

6 день Сніданок. Виселення. відвідування водоспаду Шипот - одного з найкрасивіших і ефектних карпатських водоспадів. З підземного джерела на горі Великий Верх починає він свій шлях вниз по маленькій ущелині. Тут же він падає мальовничими каскадами з 14-метрової висоти і розбивається об каміння, перетворюючись в мільйони діамантових крапельок, що переливаються на карпатському сонці.

8 хв 2 karpatu 1

Переїзд в село Гукливий, де сільська знаменитість Ферец Гукливчик пригостить нас 5 видами настоянок, а за бажанням туристів може провести майстер-клас "GrunHof" - виготовлення Гукливської грибної юшки на багатті.

Переїзд до с. Пилипець. Підйом на крісельному підйомнику на вершину гори Гимба, огляд величної і чарівною полонини Боржава. Полонина Боржава - один з найкрасивіших і величних хребтів Карпат.

Переїзд через Міжгірський перевал. екскурсія на Синевирське озеро - чудо світа, одне з найкрасивіших гірських озер України, яке займає площу 7га. 

sinevir 001 lviv degusta min

Поселення в приватних садибах. Можна замовити вечерю зі страв карпатської кухні, поваритися в чанах, відвідати печеру.

Uzor NU

7 день Сніданок. Виселення, ми залишаємо Українські Карпати, по дорозі заїжджаємо в форелеве господарство. Ви самостійно зловите форель, самі приготуєте (під наглядом досвідчених кухарів) і самі з'їсте. Ням! Смакота!

forel zakarpatie 2 e1470307538160 nr5qh6vbsao0sgowwgsc40oc44g0gc

Переїзд до Львова. відвідування "Львівської Майстерні шоколаду", де на ваших очах майстри виготовлять із шоколаду різну смакоту, якою можна тут же й поласувати, й придбати в якості сувеніру зі Львова.

majsternya shokoladu kramnitsya maysternya chokolaty

Трансфер до вокзалу. Виїзд зі Львова поїздом.

Вартість на особу у грн.

під запит

У вартість включено

залізничний проїзд, проживання в номерах зі зручностями, харчування, транспортно-екскурсійне обслуговування, супровід групи, страховка

Примітки

  • Програма виставлена ​​як зразок в рекламних цілях. Ціна прораховується для організованих груп під замовлення.
  • Вхідні квитки в музеї та на інші екскурсійні об'єкти, прокат спорядження, підйомники, майстер-класи, атракції, дегустації, факультативні екскурсії та інші додаткові послуги оплачуються додатково.
  • В програмі можливі коригування за бажанням замовника. Можливий прорахунок туру на будь-яку кількість днів.
  • Ціна туру може змінюватися в залежності від програми, тривалості транспортного обслуговування, рівня готелю, графіка і вартості залізничного проїзду, високого або низького сезону і т.д.
  • Уточнюйте вартість туру і додаткових послуг перед бронюванням

Бажаєте бути в курсі всіх новин та не пропустити цікаві тури?

Підпишись на розсилку та дізнаєшся першим про наші пропозиції!